Több mint csupán egy szám

Több mint 10 000 000 tonna állati takarmány

De Heus Animal Nutrition

A fejlődés fellendítése

Ebben az évben meghaladjuk az egy év alatt megtermelt 10 millió tonna állati takarmányt, amely mérföldkő a vállalat számára. Azonban ez jóval több mint csupán egy szám. Mindez az elmúlt évtizedekben mutatott erőfeszítéseink eredménye.

Évek óta hozzájárulunk a haszonállatokkal és az akvakultúrával kapcsolatos gazdálkodáshoz világszerte; válaszokat keresünk és találunk azokra a kihívásokra az élelmiszerek terén, amelyekkel ügyfeleinkkel együtt szembesülünk.

Aktívan küzdünk azért, hogy növeljük az élelmiszer-biztonságot és magasabb szintre emeljük az élelmiszer elérhetőségét, az állatok jóllétét és a gazdaságok fellendülését napról napra. Ezt úgy nevezzük: „a fejlődés fellendítése”.

10000000 Több mint csupán egy szám

Hogy növekedésünk eredményeként túlléptük ezt a mérföldkövet

Ügyfeleink inspirálnak minket

Mindennap a szükségesnél is többet teszünk azért, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk és elnyerjük bizalmukat.

Büszkék vagyunk, hogy velük együttműködve sokat számít munkánk. Sikertörténeteik pedig inspirálnak minket, ami elősegíti a fejlődést. Világszerte. Ezért szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek, hogy megbíznak bennünk!


A munkavállalóknak köszönhetjük a f

A mérföldkő elérése lehetetlen lett volna munkavállalóink nélkül.

Valaki termelési helyszíneinken dolgozik, más kamiont vezet, hogy kiszállítsa állati takarmányunkat vagy meglátogatja ügyfeleinket és tanácsot ad, miként javítsák eredményeiket gazdaságukban, esetleg irodánkból támogatja az üzleti egységeinket. Munkavállalóink azok, akik a szükségesnél is többet tesznek azért, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák a gazdálkodók számára. Ügyfeleinkkel karöltve ráhatásunk van a dolgokra, és ez vezet minket a növekedés felé. Ez a növekedés pedig az idei év egyedülálló mérföldkövében csúcsosodott ki. Köszönjük minden munkavállalónknak az állandó energiájukat és támogatásukat.