TAKARMÁNYTÍPUSOK

Nálunk minden takarmányt megtalál!

Jól látható különbség

Az állatok táplálkozási igényeinek kiegyensúlyozott kielégítése a fokozódó piaci követelményeknek való megfelelés mellett mindennapi kihívást jelent. A De Heus soha nem próbálkozott egyszerű megoldásokkal, hiszen a kiváló minőségű takarmányokhoz nem vezet „rövidebb út”. Minden állatfaj esetében alapos vizsgálatnak vetjük alá az összes lehetséges tényezőt a nyersanyagok minőségétől kezdve az egyes összetevők képviselte előnyökig, tanulmányozzuk az egészségre gyakorolt hatásokat, megvizsgáljuk, hogy az életciklus egyes szakaszaiban az adott összetevő hogyan hasznosul, és azt is, hogy a receptek hogyan teljesítenek különböző éghajlati viszonyok és körülmények között.


Takarmányaink

Nincs két egyforma gazdaság, ennek megfelelően mindenhol másféle takarmányozásra van szükség. A legfontosabb szempont maga az állat és annak környezete.

A De Heus olyan termékeket fejleszt és gyárt, melyek kielégítik a különféle életszakaszok igényeit, és illeszkednek az egyes gazdaságok különleges körülményeihez, illetve a gazda céljaihoz. Termékeink a következőket foglalják magukban:


Világszerte a gazdálkodók szolgálatában

Vevőink a világ minden táján magabiztosan támaszkodhatnak takarmányozási szakértelmünkre. Merítsen ihletet Ön is a sikertörténetekből! A nyersanyagokra vonatkozó tudásunk és táplálkozás-élettani ismereteink világszerte a gazdálkodók ezreinek munkáját teszik jövedelmezőbbé. Kiterjedt logisztikai hálózatunknak kösz

Itt talál meg minket: