TAKARMÁNYOZÁS

Kiváló alapok minden állat számára!

Gondoskodjon Ön is a megfelelő takarmányról!

A gyorsan növekvő népesség és az emelkedő életszínvonal egyre nagyobb követelményeket támaszt a mezőgazdasággal és az élelmiszertermeléssel szemben. Olyan termelési rendszerekre van tehát szükség, melyek az élelmiszert optimális keretek közt és felelős módon juttatják el a fogyasztókhoz. A De Heus mint piacvezető takarmánygyártó közvetlenül támogatja az állati fehérje termelését, így a húst, a tejet, a tojást és a halat előállító gazdák teljesítményét.

Kiváló takarmányaink mellett vevőinknek átfogó ismereteket biztosítunk a tápanyagellátással, az állategészségüggyel, az állattenyésztéssel és az állattartással kapcsolatban, fokozva a gazdaságok hatékonyságát és műszaki fejlődését. Segítségünkkel a gazdálkodók ökológiai lábnyomukat is csökkenthetik.

"Mindennap azon dolgozunk, a világ növekvő népességének táplálkozása biztonságosabban megoldható legyen, és mindenki egészségesebb élelmiszerekhez juthasson. Ennek érdekében vevőinknek olyan termékeket és szolgáltatásokat biztosítunk, melyek lehetővé teszik a jövedelmező állattartást és a vállalkozások fenntartható fejlődését."

Tudjon meg többet történetünkről

Co en Koen de Heus

Ügyvezető igazgató


Forgalmazott takarmánytípusok

Nincs két egyforma gazdaság, ennek megfelelően mindenhol másféle takarmányozásra van szükség. A legfontosabb szempont maga az állat, és annak környezete.

A De Heus olyan termékeket fejleszt és gyárt, melyek kielégítik a különféle életszakaszok igényeit, és illeszkednek az egyes gazdaságok különleges körülményeihez, illetve a gazda céljaihoz. Termékeink a következőket foglalják magukban:


Amit csinálunk, azt kiválóan csináljuk

Vezérelvünk már több mint száz éve a kiváló minőség: minden gyártási helyszínünk megfelel a legújabb minőségi előírásoknak, és ugyanez vonatkozik minden kutatási tevékenységünkre és működési stratégiánkra, illetve valamennyi termékünkre is.

Még többet a minőségről

Vevőink

A vállalatunk által gyártott takarmánykeverékek, premixek, koncentrátumok és takarmánykülönlegességek világszerte a takarmányozás összes területét lefedik.

Gazdálkodók

Egyéni gazdálkodók és állattenyésztésre és akvakultúrára szakosodott mezőgazdasá

Integrált gazdaságok

Saját takarmányt is termelő integrált gazdaságok

Forgalmazók

A helyi gazdálkodókat kiszolgáló forgalmazók


Együttműködés a farmon – ez különbözteti meg a De Heust

Helyszíni jelenlétünk révén nap mint nap értékes tudással és meglátásokkal gazdagodunk, melyekkel világszerte több ezer farmot támogatunk.

Helyben biztosított szolgáltatások

Kutatás és fejlesztés

Az ellátási lánc minden egyes elemét figyelembe vesszük, és az összes területen folyamatosan bővítjük tudásunkat. Az ellátási lánc minden szereplőjével együttműködünk, beleértve az állatgenetikával foglalkozó vállalatokat és a vágóhidakat is. Tudásunk és tapasztalatunk bővítése érdekében a világ minden táján szorosan együttműködünk a vezető tudományos kutatóintézetekkel és a tesztelő/kutató gazdaságokkal.

Használja ki Ön is saját gazdaságában a De Heus teljes körű, helyben nyújtott szolgáltat

Tőlünk Ön is megszerezheti a legfrissebb információkat a világ minden tájáról. Szakembereink számos újszerű technológia fejlesztésében és alkalmazásában vesznek részt, és kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy minden megszerzett tapasztalatot megosszanak a saját hálózatukkal. Mindez kivételes hatékonysággal javítja a gazdálkodók eredményeit.