VÁLLALATI KULTÚRA

A De Heus vállalati kultúrája egyedülálló

Vállalati kultúra

Vállalati kultúránk egyedülálló. Már négy generáció óta vezetjük ezt a családi vállalkozást, vérünkben van a vállalkozói szellem. Ahhoz, hogy a De Heusnál sikeres legyen valaki, osztoznia kell ebben a szellemiségben.

Akik a De Heushoz csatlakoznak, a De Heusnál maradnak. Munkavállalóink elvándorlási aránya alacsony, és ha megvan a belső hajtóerő, gyorsan haladhatnak és sikereket érhetnek el. Tény, hogy a lapos szervezeti felépítésnek és a munkahelyi képzésnek köszönhetően a De Heus rendelkezik az egyik legfiatalabb vezetői gárdával a takarmányozási ágazatban. A De Heus segítségével Ön is gyorsan beindíthatja karrierjét.

A De Heusnál nagyra értékeljük az őszinte kommunikációt és a szándékok, a döntések és a cselekedetek átláthatóságát. Az eltérő érdeklődéstől, származástól, nemtől, vallástól, életkortól és szexuális irányultságtól függetlenül vállalkozunk. Valóban hiszünk abban, hogy a sokszínűség felgyorsítja a fejlődést, de mindannyian ugyanazt a négy alapelvet osztjuk:

  • Eredmény orientáltak vagyunk, nyerni, és minden nap fejlődni akarunk.
  • Csapatszellem van köztünk, amely kifejezi egymás támogatása és a csapatmunka iránti készségünket.
  • Van kedvünk tanulni, fejlődni és megosztani tudásunkat, tanulunk egymástól.
  • Kommunikálunk, átláthatóak és őszinték vagyunk.

Pozitívan gondolkodunk

Csapataink olyan emberekből állnak, akik eltérő környezetből jöttek, különböző tapasztalatokkal és rengeteg ötlettel rendelkeznek, azonban a De Heusnál mindenkit ugyanaz a motiváció és elkötelezettség hajt - az állatok teljesítményének és egészségének javítása. A folyamatosan változó kihívásoknak való megfelelésben támogatjuk ügyfeleinket, a hús-, hal-, tej- és tojástermelőket, ez pedig „megoldó” típusú pozitív gondolkodást  és vállalkozói szellemet igényel.

Ön illik hozzánk?

Munkatársaink kiválasztásánál talán még a készségeknél és tapasztalatoknál is előbbre helyezzük a vállalati kultúránknak való megfelelést. Hisszük, hogy a tehetség csak a megfelelő szervezeti környezetben tud kibontakozni. Ezért arra figyelünk, hogy potenciális munkatársaink ambíciói és személyisége, illetve a De Heus stratégiája, céljai és vállalati kultúrája összhangban legyenenk.

A felvételi folyamat részeként online értékeléseket végzünk, hogy betekintést nyerjünk potenciális munkavállalóink személyiségjegyeibe és természetes adottságaiba. Az ilyen értékelések a jelöltek számára is hasznos tapasztalatot jelentenek, mivel fejlődési potenciáljuk új oldala tudatosulhat bennük.

Ha tudja, hogy kicsoda, mire képes és mit tud megtanulni, az nagyszerű alapot nyújt személyes fejlődésének megtervezéséhez.

Továbbképzés és fejlesztés

Hisszük, hogy embereink jelentik a haladás hajtóerejét. Támogatjuk fejlődésüket! Egy gyorsan fejlődő szervezetben munkatársaink adják a stratégiánk megvalósításához szükséges váltáshoz a vivőerőt. Ezért fektetünk be a tehetségfejlesztésbe, és ezért teremtjük meg az aktív továbbképzés és a fejlődés kultúráját.


Szeretne a De Heusnál dolgozni?

Álláslehetőségek széles skáláját kínáljuk a különböző ágazatokban.

Mgr. Kouřilová Zuzana

Személyzeti menedzser