KÖZÉPPONTBAN A MINŐSÉG

A piacvezető takarmányok titka a minőség tisztelete

Minőség mindenek felett

Több mint száz éve született vezérelvünket a mai napig minden egyes gyártási helyszínünkön tiszteletben tartjuk, és gondoskodunk róla, hogy mindegyikük megfeleljen a legújabb minőségi előírásoknak. Ugyanezt az elvet alkalmazzuk kutatásaink, működési stratégiánk és valamennyi termékünk esetében. A takarmányozási szektorban kulcsfontosságú a következetesség és a megbízhatóság, ezekre alapozva tudjuk sikerre vinni minden egyes új termékünket. Kompromisszumot nem ismerő megközelítésünk vevőink sikerét is garantálja!

Folyamatosan tökéletesített takarmányok

Mindent újra és újra megvizsgálunk, és ehhez kutatunk, kutatunk és kutatunk. Adott állatfajokra specializált kísérleti gazdaságaink világszerte a tudásközpontok és a technológia fellegvárai közelében helyezkednek el.

Naponta továbbfejlesztett minőségi normák

A minőségirányítás célja annak biztosítása, hogy a tőlünk vásárolt takarmány ma is, holnap is és azontúl is ugyanolyan magas tápértéket képviseljen. Következetességünk eredményeképp az állatok mindig a megfelelő takarmányhoz jutnak, vevőink pedig biztosak lehetnek benne, hogy elérik a kiszámított eredményeket.

A legjobb eredmények biztosítása akár a takarmányozás, akár a gazdasági mutatók területén nem gyors és főleg nem könnyű folyamat. A termelésbe kerülő nyersanyagokat, az épp zajló gyártási folyamatokat és a kész takarmányokat egyaránt folyamatosan ellenőrizzük.

Az összes vonatkozó elemzést helyi, korszerű laboratóriumainkban végezzük el. Minden létesítményünk ugyanazokat a minőségi szabályokat és szabványokat alkalmazza.

De a minőség iránti szenvedélyünk még itt sem áll meg: nap mint nap megteszünk minden tőlünk telhetőt folyamataink és folyamatirányításunk javítása, valamint a globális folyamatok egységesítése és racionalizálása érdekében. Munkatársaink minőség iránti szenvedélye és vevőket előtérbe helyező hozzáállása is szerepet játszik abban, hogy minőségi normáinktól soha nem térünk el.

Minőségi tanúsítványok több nemzetközi rendszerben

Termékeink és az összetevők minőségének megőrzését számos nemzetközi minőségi tanúsítvány (pl. GMP+) biztosítja.

Befektetések a takarmányozási technológiákba

Az alkalmazott kutatás és a gyártási technológiák terén újabb és újabb projekteket indítunk. Laboratóriumokat, kutatási létesítményeket és gyárakat építünk, a meglévőket pedig fejlesztjük, ezért termelő létesítményeink mindig a legmodernebb technológiákkal vannak felszerelve. Üzleti folyamataink vonatkozásában ugyanezt a megközelítést alkalmazzuk, mindig a minőségi kritériumok megőrzésére és folyamatos bővítésére összpontosítva.