HELYBEN NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Gazdasága az a hely, ahol szintén jól teljesítünk

Együttműködés a mindennapok szintjén

Naponta több ezer gazdaságot látogatunk meg a világ minden táján. A De Heus szakemberei valóban a gyakorlatra összpontosítanak – örülnek, ha együtt dolgozhatnak a gazdálkodókkal, elmagyarázva nekik a takarmányozás és az állattartás közötti legfontosabb összefüggéseket, tanácsokat adva az állatok élettani szükségleteinek megfelelő takarmányozási stratégiákról, és közreműködve a gazdaság irányításában. Tevékenységeik célja mindig az állatok egészségének megőrzése és az optimális termelés lehetővé tétele.

Folyamatosan a helyi fejlesztési lehetőségek nyomában

Műszaki személyzetünk kiválóan képzett szakemberekből áll, akik helyben, magukban a gazdaságokban nyújtanak magas hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat, segítséggel és tanácsokkal támogatva ügyfeleinket a takarmányozással, a gazdaságirányítással, az állategészségüggyel, az állattenyésztéssel, valamint az összes De Heus takarmánnyal és ezek alkalmazásával kapcsolatban. Vállalatunk motorja voltaképp ez a rendszeres, szoros kapcsolat a gazdákkal. A világ minden tájáról összegyűjtött gyakorlati tapasztalatokra alapozva csapatunk folyamatosan javítja megoldásainkat és szolgáltatásainkat, miközben szakembereink tudása és készségei világszerte egyre bővülnek.

Egy De Heus szakember egy napja

A DE HEUS TITKA: EGYÜTTMŰKÖDÉS A GAZDASÁGBAN

Ahogy nincs két egyforma gazdaság, úgy nincs két egyforma megoldás sem

Minden gazdaság más és más, ezért az állatok egészségének és optimális teljesítményének megőrzése mindenhol egyedi takarmányozási stratégiát igényel. A De Heus célja a teljesítmény javítása és ennek révén a gazdálkodók magabiztosságának növelése, illetve költséghatékony, a piaci változásokra gyors reakciókat biztosító termelési stratégiák kidolgozá

Vevői szempontok

A De Heus szakemberei a vevők összes szempontját figyelembe veszik

Helyben elérhető takarmányo

Takarmányozási stratégiáink mindig az adott gazdasághoz igazodnak

Vevőink teljesítménye

Segítségünkkel Ön is javíthatja eredményeit és teljesítményét


A gazdálkodók értékelik helyben nyújtott szolgáltatásainkat

Minden vevőnél egyedileg meghatározzuk az állomány takarmányozási szükségleteit, és a vonatkozó takarmányozási stratégiát, megkönnyítve a teljesítmény pontos előrejelzését. A személyre szabott takarmányozási stratégia létrehozása során számos különböző szempontot és célkitűzést figyelembe kell venni, a tervezés során pedig ennek megfelelően a modern gazdálkodás minden elképzelhető szempontját megvizsgáljuk. Számos változóval dolgozunk (pl. állatok egészségi állapota, a genetika, állatjólét szempontjai, helyi szabályozás, tápanyagellátás, mikroklíma, nyersanyagok hozzáférhetősége, a gazdaság irányítása, szálastakarmány rendelkezésre állása, hosszú és rövid távú célok).

De Heus megoldások a fenntartható jövőért

A világ élelmiszerellátása nagymértékben támaszkodik a mezőgazdaságra és az állattenyésztésre. A gyorsan növekvő élelmiszerigényre csak a fenntartható fejlődés adhat megfelelő választ.

A fenntartható jövőért

Használja ki Ön is saját gazdaságában a De Heus teljes körű, helyben nyújtott szolgáltat

Tőlünk Ön is megszerezheti a legfrissebb információkat a világ minden tájáról. Szakembereink számos modern technológia fejlesztésében és alkalmazásában részt vesznek, és kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy minden megszerzett tapasztalatot megosszanak a saját hálózatukkal. Mindez kivételes hatékonysággal javítja a gazdálkodók eredményeit.

Helyben nyújtott szolgáltatásaink folyamatosan fejlődnek, és a takarmányozás minden területét lefedik, hogy semmi ne állhasson vevőink sikerének útjába. Szolgáltatásaink közé tartoznak pl. a következők:

  • Tápanyagszükséglet és a helyi viszonyokhoz igazított takarmányozási stratégia meghatározása.
  • A takarmányozással, állattenyésztéssel és állattartással kapcsolatos ismeretek és tapasztalatok (esettanulmányok) bemutatása.
  • A gazdaságban helyben rendelkezésre álló nyersanyagok optimális felhasználása.
  • Mezőgazdasági adatok gyűjtése, értelmezése majd felhasználása további fejlesztésekhez és számos egyéb, a gazdaságban nyújtott szolgáltatás.