KIK VAGYUNK

Az állatok takarmányozásának szakemberei

Fő tevékenységünk az állatok takarmányozása

A De Heus a.s. a takarmánykeverékek, premixek, koncentrátumok és takarmány-különlegességek teljes termékcsaládját gyártó cseh vállalat. Ügyfeleink kis és nagy mezőgazdasági termelők, szövetkezetek és értékesítők. Olyan táplálkozási koncepciókkal látjuk el őket, amelyek biztosítják az állatok maximális egészségét és optimális teljesítményét. Lehetővé tesszük számukra a baromfi, a sertések, a kérődzők és az aquakultúra napi takarmányozását A mezőgazdasági ágazat fejlődésének támogatása érdekében befektetünk a teljes ellátási láncba.


Ügyfeleink

Teljes körű táplálkozási szállítóként takarmányokat, előkeverékeket, koncentrátumokat és különleges takarmányokat állítunk elő a világ minden részén megtalálható ügyfeleink számára:

Gazdálkodók

Kis- és nagy léptékű állattenyésztők, illetve akvakultúrával foglalkozó gazdálko

Integrátorok

Saját takarmányukat előállító integrátorok

Kereskedők

A helyi gazdálkodókat kiszolgáló kereskedők

De Heus kft.

A De Heus kft. 2018 óta működik Magyarországon. Elsősorban a nagyüzemi baromfi- és sertéstenyésztésre, valamint a hobbiállatokra specializálódott, a lovak esetében Energys®, a kisüzemi gazdaságok esetében pedig Energys® Hobby márkanév alatt.

A magyar piacot a Cseh Köztársaságban és a Szlovák Köztársaságban gyártott termékekkel látjuk el.

A De Heus a.s. csehországi központja

A De Heus a.s. 2007 óta működik a Cseh Köztársaságban. Termelése a haszonállatok - baromfi, szarvasmarha, sertések, nyulak, halak, lovak számára, illetve háztáji gazdaságoknak készülő takarmánykeverékek, premixek és koncentrátumok előállítására irányul. A gyártáshoz első osztályú nyersanyagokat használ, és anyavállalata, a De Heus Animal Nutrition hosszú tapasztalatára támaszkodva biztosítja valamennyi termékének magas minőségét. 


A De Heus a Cseh és Szlovák Köztársaság legfontosabb takarmánygyártói közé tartozik

A Bučovice melletti Marefyben, a Běstovice u Chocně településen, valamint 2020-tól a kelet-szlovákiai Kendicében található termelőüzemek jelenleg több mint 320 000 tonnát állítanak elő évente, ezzel a De Heus a Cseh és Szlovák Köztársaság legfontosabb takarmánygyártói közé tartozik.

A közép-európai központ és a gyártóüzem a Bučovice melletti Marefyben található.


A De Heus Animal Nutrition hangulat

A kezdetek

A De Heus család malomipari története 300 évre nyúlik vissza, a Jacob van Ruisdael „A Wijk bij Duurstede-i malom” című híres festményén látható szélmalomig.

Ismerje meg történetünket

„Nap mint nap az a cél hajt minket, hogy a világ növekvő lakossága számára jobb hozzáférést biztosítunk biztonságos és egészséges élelmiszerekhez. Ehhez olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, melyekkel gondját viselhetik állataiknak, és kezelhetik vállalkozásuk fenntartható fejlődését.”

Co en Koen de Heus

Vezérigazgató

Célunk

Nap mint nap az a cél hajt minket, hogy a világ növekvő lakossága számára jobb hozzáférést biztosítunk biztonságos és egészséges élelmiszerekhez. Ehhez olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, melyekkel gondját viselhetik állataiknak, és kezelhetik vállalkozásuk fenntartható fejlődését.

Itt olvashat bővebben