Célunk

Jobb hozzáférés biztonságos és egészséges élelmiszerekhez

Világszerte a biztonságos és egészséges élelmiszerekért dolgozunk

Nap mint nap az a cél hajt minket, hogy a világ növekvő lakossága számára jobb hozzáférést biztosítunk biztonságos és egészséges élelmiszerekhez. Ehhez olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, melyekkel gondját viselhetik állataiknak, és kezelhetik vállalkozásuk fenntartható fejlődését. Ezt vállalatunk küldetése és jövőképe is tükrözi.

Küldetésünk

Takarmányozási családi vállalkozásként egyre jelentősebb mértékben járulunk hozzá a biztonságos és egészséges élelmiszerek fenntartható előállításához.

Ezt ügyfeleink – hús-, hal- tej- és tojástermelők – fellendítésével és az élelmiszerlánc egészében a minőség, átláthatóság és együttműködés folyamatos fejlesztésével érjük el.

Jövőképünk

A De Heus Animal Nutrition világszerte támogatja a biztonságos és egészséges élelmiszerek fenntartható rendelkezésre állását és elérhetőségét, amely során maximálisan ügyelünk a klímára, a környezetre és az állatok jóllétére.

Termékeinkkel, tudásunkkal és tapasztalatunkkal támogatjuk a mezőgazdaság fejlődését és a tevékenységeinknek otthont adó helyi közösségek életkörülményeinek és gazdaságának fejlesztését. Ezt aktív, vállalkozó szellemű munkatársaink révén érjük el, akik folyamatosan képzik magukat. Velük együtt felelősséget vállalunk azért, hogy nap mint nap megvalósítsuk jövőképünket.

A kezdetek

A De Heus család malomipari története 300 évre nyúlik vissza, a Jacob van Ruisdael „A Wijk bij Duurstede-i malom” című híres festményén látható szélmalomig.

Ismerje meg történetünket

Öt pillérünk

Termékeinkkel, tudásunkkal és tapasztalatunkkal világszerte segítjük ügyfeleinket, a kis- és nagy mezőgazdasági termelőket, integrátorokat és egyéb takarmánytermelőket. A nekik tett ígéretünket öt egyedi tulajdonság jellemzi, melyek részei DNS-ünknek, és a fejlődés mozgatórugóivá tesznek minket.


Vállalkozók vagyunk

Négy generáció óta családi vállalkozásként vállalkozók vagyunk, akárcsak Önök. Aktívan keressük a lehetőségeket, hogy értéket teremtsünk és hatást érjünk el az állati fehérjék előállítási láncában, nagyszerű eredményekkel. A világ számos részén működünk együtt gazdálkodókkal, rendkívül fejlett mezőgazdasági piacoktól olyan országokig, ahol a mezőgazdaság még fejlődésben van.
Minőséget kínálunk

Büszkén csináljuk azt, amiben a legjobbak vagyunk: a nyersanyagokat a lehető leghatékonyabban és legfenntarthatóbban állati fehérjékké alakítani. Óvjuk termékeink minőségét, és arra biztatjuk munkatársainkat, hogy e minőséget tegyék legfontosabb prioritásukká.


Teljesítményt kínálunk

A világ több mint 20 országában dolgozó több ezer szakember tapasztalt csapatán keresztül. Ügyfeleink fejlődését nap mint nap takarmányozási szakemberek, készítménygyártók, agronómusok, üzemeltetők, kutatók és még sokan mások támogatják. Az optimális teljesítmény biztosításához megoldásainkat ügyfeleink konkrét igényeihez igazítjuk.


Folyamatosan fejlődünk

Munkatársainkat folyamatos fejlődésre biztatjuk: találják meg a legjobb megoldást bármely helyzetre, vizsgáljanak meg és dolgozzanak ki új ötleteket, koncepciókat és megoldásokat.


Függetlenek vagyunk

Saját utunkat járjuk. Célunk az, hogy hozzájáruljunk a biztonságos és egészséges élelmiszerek fenntartható rendelkezésre állásához és elérhetőségéhez. Ügyfeleinknek igényeiknek és érdekeiknek megfelelően nyújtunk tanácsokat, és büszkék vagyunk rá, hogy tanácsaink őszinték és megbízhatóak. Tudjuk, hogy ügyfeleink sikere elengedhetetlen a sajátunkhoz.


Együttműködés a farmon – ez különbözteti meg a De Heust

Helyszíni jelenlétünk révén nap mint nap értékes tudással és meglátásokkal gazdagodunk, melyekkel világszerte több ezer farmot támogatunk.

Helyben biztosított szolgáltatások