CSATLAKOZZON A GYŐZTES CSAPATHOZ

Nálunk csapatszellem van, segítünk egymásnak, tanulunk, kommunikálunk.

Üdvözöljük a De Heusnál

A világ népessége gyorsan növekszik. A mezőgazdasági ágazatnak ezért intenzívebbé kell válnia, és fenntartható módon kell növelnie a biztonságos és egészséges élelmiszerek termelését, miközben szükséges csökkenteni az éghajlatra és a környezetre gyakorolt hatást. Olyan embereket keresünk, akik segítenek megfelelni ezeknek a kihívásoknak. Ügyfeleink, a hús-, hal-, tej- és tojástermelők, bíznak bennünk, hogy olyan táplálkozási koncepciókkal és tanácsokkal látjuk el őket, amelyek biztosítják az állatok maximális egészségét és optimális teljesítményét. Ha Ön energikus és vállalkozó szellemű személyiség, és érdekli a munka a De Heusnál, vegye fel velünk a kapcsolatot.


Találja meg álmai állását

A De Heus társaság több mint 80 gyárral rendelkezik több mint 20 országban. Termékeinket 75 országban forgalmazzuk, és minden

nap több mint 8000 szakember járul hozzá céljaink és ambícióink megvalósításához.

Álláslehetőségek széles skáláját kínáljuk a különböző ágazatokban, a globális takarmányozástól az üzleti fejlesztésig és a beszerzésig, a pénzügyektől és számviteltől a humán erőforrásig, az IT-szolgáltatásoktól a marketingig, a gyártástól a minőségen át a logisztikáig.

Kutatás és fejlesztés

Projektmenedzsment

Menedzsment

Gyártás és kezelés

Minőség

Adminisztráció

Beszerzési osztály

Takarmány Szakértők

Miért érdemes nálunk dolgozni?

A De Heus családi vállalkozás, amely jelen van a nemzetközi piacon, fő tevékenysége kiváló minőségű állati takarmányok előállítása és értékesítése. Küldetésünk, hogy fenntartsuk a De Heus családi vállalkozás működését, és jövőképünkkel, értékeinkkel és kultúránkkal összhangban globális szintű növekedést érjünk el a takarmányiparban. Ily módon szeretnénk ösztönözni a növekedést és a fejlődést a mezőgazdaságban minden olyan piacon, ahol aktívan jelen vagyunk.

Mik az előnyeink?

  • 5 hét szabadság
  • stabil nemzetközi vállalat
  • motiváló környezet
  • vállalati események
  • nyugdíj-hozzájárulás
  • angol nyelvtanfolyamok
  • továbbképzés

Továbbképzés és fejlesztés

Hisszük, hogy embereink jelentik a haladás hajtóerejét. Támogatjuk fejlődésüket! Egy gyorsan fejlődő szervezetben munkatársaink adják a stratégiánk megvalósításához szükséges váltáshoz a vivőerőt. Ezért fektetünk be a tehetségfejlesztésbe, és ezért teremtjük meg az aktív továbbképzés és a fejlődés kultúráját.

Vállalati kultúránk egyedülálló

Lelkes és elkötelezett munkatársaink nélkülözhetetlenek törekvéseink megvalósításához. Bárki, aki vállalkozó szellemet, elkötelezettséget és vezetői készségeket tud felmutatni, hozzájárulhat vállalatunk jelen és jövőbeli növekedéséhez és sikeréhez.

Ismerje meg kultúránkat