PREMIXEK

Receptjeinket az Ön igényeihez igazítjuk

A gazdák világszerte megbíznak keverékeinkben

A De Heus premixei különböző mikroösszetevők fejlett, személyre szabott keverékei, amelyek az Ön egyedi specifikációi szerint adagolhatók és keverhetők saját összetevőkkel. Fontos biztosítani a mikroösszetevők, például a vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak helyes és egyenletes eloszlását. Fontos, hogy minden állat pontosan a számára szükséges egyensúlyban kapja ezeket.

A jobb tápanyagellátás érdekében biztosítani kell a megbízható forrásból származó legjobb összetevők folyamatos adagolását. Ezért bíznak a gazdák világszerte premixeink egyenletes minőségében, mert mi nem kötünk és nem is fogunk kompromisszumot kötni. Ezenkívül rendszeresen teszteljük és elemezzük az egyes formulákat, hogy biztosítsuk a tápanyagok egyenletes eloszlását, amikor nagyobb mennyiségű takarmány előállításához alkalmazzuk.

Rugalmas receptek

A mikroösszetevőket a kívánt volumenekben/mennyiségekben és tételekben tudjuk adagolni és összekeverni. Táplálkozási megoldásaink kidolgozásakor mindig optimálisan használjuk fel a gazdaságban már rendelkezésre álló Teraw alapanyagokat.Rugalmas takarmány recepteket kínáljunk.

További fajták

Támogatás az összes premix alkalmazáshoz

Globális termelési létesítményeinknek és a „közvetlenül a gazdaságban” megközelítésünknek köszönhetően széles körű ismereteket és tapasztalatokat szereztünk a takarmányozási lánc minden területén. Ezt a tudást és tapasztalatot arra használjuk, hogy Önnek optimális és igényeihez szabott megoldásokat kínáljunk. Véleményünk szerint az igényekhez szabott megoldások magukban foglalják a helyben rendelkezésre álló nyersanyagokkal kombinált premixek használatára vonatkozó tanácsadást is. Hozzáadott értéket adunk termelési folyamatához, és szakmai tanácsokkal szolgálunk az állati takarmányok kezelésével kapcsolatban.


Együttműködés a farmon – ez különbözteti meg a De Heust

Helyszíni jelenlétünk révén nap mint nap értékes tudással és meglátásokkal gazdagodunk, melyekkel világszerte több ezer farmot támogatunk.

Helyben biztosított szolgáltatások