KÜLÖNLEGESSÉGEK

Életszakaszokhoz igazított gondoskodás

A jó kezdés fél siker!

Minden állattartó kiválóan teljesítő állományra vágyik. Esetükben a közös nevezőt a De Heus különleges takarmányok képviselik, melyek mindegyikét valamilyen speciális célra fejlesztettük ki, így például a fiatal állatoknak megadjuk a szükséges „kezdőlökést”, míg az idősebbeknek az életciklus egyes szakaszaihoz igazodó optimális megoldásokat biztosítunk.

Takarmányfelvétel ösztönzése fiatal állatokban

A fiatal állatoknak szánt speciális takarmányaink kiválóan emészthető fehérjéket tartalmaznak. Ezeket a termékeket úgy állítjuk össze, hogy a fiatal állatok minél szívesebben fogyasszák őket.

Receptjeink és gyártási technológiáink olyan állagú takarmányokat eredményeznek, melyek fokozzák a takarmányfelvételt, és elősegítik az összes létfontosságú tápanyag optimális emésztését. Saját gazdaságainkban és vevőinknél gondosan megfigyeljük a fiatal állatokat, hogy olyan recepteket és megoldásokat hozhassunk létre, amelyek bármely gazdaságban optimális kezdeti takarmányozást biztosítanak.

A fiatal állatok egészségének védelme

A fiatal állatok számára kifejlesztett speciális készítményeink védik az állatok egészségét, és fokozzák a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességüket életük legsebezhetőbb szakaszában, emellett megkönnyítik a takarmányváltást, és segítenek legyőzni az elválasztás időszakában jelentkező problémákat is. Az átállás adott termékcsaládunk takarmányairól a másikra zökkenőmentes, így az állatok minden életszakaszban optimálisan fejlődhetnek.


Világszerte a gazdálkodók szolgálatában

Vevőink a világ minden táján magabiztosan támaszkodhatnak takarmányozási szakértelmünkre. Merítsen ihletet Ön is a sikertörténetekből! A nyersanyagokra vonatkozó tudásunk és táplálkozás-élettani ismereteink világszerte a gazdálkodók ezreinek munkáját teszik jövedelmezőbbé. Kiterjedt logisztikai hálózatunknak kösz

Itt talál meg minket: