BAROMFI

Takarmányozási megoldások tojóknak, brojlercsirkéknek és egyéb baromfiféléknek

Mindent tudunk, amit a baromfifélékről tudni érdemes

Minden baromfitenyésztő a lehető legjobb műszaki és gazdasági eredményekre törekszik. A takarmányozás, a tartási rendszer és az állatok jóléte mind-mind hozzájárulnak ennek a célnak a megvalósításához, egy igazán jó partner pedig az összes szakterületen képes segítséget nyújtani. Mivel a De Heus Animal Nutrition eredetileg baromfifélékkel foglalkozott, a baromfitenyésztők biztosak lehetnek benne, hogy a legmegfelelőbb megoldásokat fogják kapni tőlünk.


Mindenféle szárnyas számára van tak

Tojók

Brojler csirke

Tenyészállományok

Naposcsibék

Pulyka

Kacsa

Fürj

Strucc

Folyamatosan fejlesztett termékek és szolgáltatások

Igyekszünk együttműködni az állattenyésztőkkel és az akvakultúrával foglalkozó gazdálkodókkal. Számos nemzetközi partnerrel, így a Torontói Egyetemmel és a hollandiai Wageningen Egyetemmel is szoros kapcsolatokat ápolunk. A cél mindig ugyanaz: vevőink eredményességének fokozása a takarmányainkba és szolgáltatásain

Alkalmazott kutatásaink

Baromfifélékkel kapcsolatos kutatások

A De Heus folyamatosan fejleszti baromfi-takarmányozási programjait, hogy vevői a lehető legjobb eredményeket érhessék el. A baromfitenyésztésben szerzett globális gyakorlati tapasztalatainkat a helyi programokban hasznosítjuk. A De Heus több országban saját K+F létesítményeket tart fenn. A program célja, hogy minden fajta számára optimális gazdasági és technikai megoldásokat biztosítson, figyelembe véve az eltérő tartási körülményeket, az állatok egészségét, az egységes termékek iránti igényt és a végtermék minőségét egyaránt.

Bepillantás a baromfifélék világába

A legújabb takarmányozástani eredményeket saját kutatási létesítményeinkben és a gyakorlatban is széleskörűen teszteljük, a gazdasági szempontból érdeklődésre számot tartó megoldásokat pedig vevőinknél is kipróbáljuk. Saját kutatásaink mellett a baromfiágazatban dolgozó partnereinkkel is szorosan együttműködünk. Szakembereink folyamatosan tájékozódnak a legújabb fejlesztésekről, a megszerzett tudást pedig személyre szabott tanácsadás és takarmányozási megoldások formájában adják át vevőinknek, hogy a baromfiágazat legjobban bevált innovációi a mindennapi gyakorlatban is hasznosulhassanak.


Együttműködés a farmon – ez különbözteti meg a De Heust

Helyszíni jelenlétünk révén nap mint nap értékes tudással és meglátásokkal gazdagodunk, melyekkel világszerte több ezer farmot támogatunk.

Helyben biztosított szolgáltatások

Világszerte a gazdálkodók szolgálatában

Vevőink a világ minden táján magabiztosan támaszkodhatnak takarmányozási szakértelmünkre. Merítsen ihletet Ön is a sikertörténetekből! A nyersanyagokra vonatkozó tudásunk és táplálkozás-élettani ismereteink világszerte a gazdálkodók ezreinek munkáját teszik jövedelmezőbbé. Kiterjedt logisztikai hálózatunknak kösz

Itt talál meg minket: