TAKARMÁNY-KONCENTRÁTUMOK

A kiváló eredmények és az egészség receptje

Keverjen hozzá egy kis De Heus takarmányt…

A De Heus több mint egy évszázada foglalkozik prémium minőségű takarmányok és takarmánykomponensek gyártásával. Minden készítményt szigorú belső előírásaink szerint és a saját üzemeinkben állítunk elő. Felhalmozott tudásunkra támaszkodva vevőink és állományaik világszerte kiemelkedő eredményeket érnek el.

A takarmánytechnológia, a minőségbiztosítás, a mikroklíma, a minőségellenőrzés, a takarmányozás, a tenyésztés és az állománykezelés területeit saját szakembereink irányítják. Vevőink a De Heus takarmány-koncentrátumokat saját rendszerük szerint adagolhatják, illetve saját makro-összetevőikkel bekeverhetik.

De Heus koncentrátumok – érezhető különbség!

Mielőtt a beszállítókat vennénk igénybe, mindig igyekszünk optimálisan kihasználni a gazdaságban eleve rendelkezésre álló nyersanyagokat. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy takarmányreceptjeink rugalmasan igazodjanak az adott körülményekhez. Szakértőink feladatai közé tartozik az is. hogy vevőinknek a takarmányok m

Forgalmazott takarmánytípusok

Egyenletes tápanyagellátás egész évben

Koncentrátumaink az összes alapvető tápanyagot, így a vitaminokat, mikro- és makro-ásványi anyagokat, aminosavakat, adalékanyagokat és fehérjeforrásokat is tartalmazzák, és könnyen a helyben rendelkezésre álló nyersanyagokhoz keverhetők, így vevőink egész évben kiváló minőségű és egyenletes minőségű takarmánnyal etethetnek.

Világszerte a gazdálkodók szolgálatában

Vevőink a világ minden táján magabiztosan támaszkodhatnak takarmányozási szakértelmünkre. Merítsen ihletet Ön is a sikertörténetekből! A nyersanyagokra vonatkozó tudásunk és táplálkozás-élettani ismereteink világszerte a gazdálkodók ezreinek munkáját teszik jövedelmezőbbé. Kiterjedt logisztikai hálózatunknak kösz

Itt talál meg minket: