FEJLESSZE TEHETSÉGÉT

Folyamatos tanulással és fejlődéssel

Tanulás és fejlődés

Rohamosan növekvő szervezetünkben munkatársainknak köszönhetően tudjuk megvalósítani stratégiánkat, ezért bármilyen szerepkörben is dolgozzon, mi befektetünk képességei fejlesztésébe és a folyamatos tanulás és fejlődés kultúrájának kialakításába.

Korszerű Talent Suite-ünk sokféle, az igényeihez szabott (online) képzési programot kínál. Globális fejlesztő programokat is szervezünk, mint pl. a Feed Academy és a De Heus Business School, így bőven nyílik lehetősége tanulásra, fejlődésre és együttműködésre kollégáival a világ minden részéről. Inspiráló munkakörnyezetet teremtünk, melyben fejlesztheti képességeit és kihasználhatja lehetőségeit.


Csapataink

A lehetőségek széles körét kínáljuk, sokféle szerepkörben: a Globális takarmányozástól az Üzletfejlesztésig és Beszerzésig, a Pénzügytől és Számviteltől a Humán erőforrásokig, Informatikai szolgáltatásokig és a Marketing és Kommunikációig.

A De Heus vállalat mára több mint 80 termelőüzemmel rendelkezik, több mint 20 országban. Termékeinket 75 országban forgalmazzuk, és naponta 8000 szakember segíti céljainkat és törekvéseinket.

Vállalati kultúránk egyedülálló

Lelkes és elkötelezett munkatársaink nélkülözhetetlenek törekvéseink megvalósításához. Bárki, aki vállalkozó szellemet, elkötelezettséget és vezetői készségeket tud felmutatni, hozzájárulhat vállalatunk jelen és jövőbeli növekedéséhez és sikeréhez.

Ismerje meg kultúránkat