SERTÉS

Takarmányozási megoldások malacoknak, kocáknak és hízóknak

Mindent tudunk, amit a sertésekről tudni érdemes

Minden modern sertéstenyésztő a lehető legjobb műszaki és gazdasági eredményekre törekszik. A takarmányozás, a tartási rendszer és az állatok jóléte mind-mind hozzájárulnak ennek a célnak a megvalósításához, a De Heus pedig az összes szakterületen képes segítséget nyújtani.


Minden korcsoport számára van takar

Malacok

Kocák

Süldők és hízók

Folyamatosan fejlesztett termékek és szolgáltatások

Igyekszünk együttműködni az állattenyésztőkkel és az akvakultúrával foglalkozó gazdálkodókkal. Számos nemzetközi partnerrel, így a Torontói Egyetemmel és a hollandiai Wageningen Egyetemmel is szoros kapcsolatokat ápolunk. A cél mindig ugyanaz: vevőink eredményességének fokozása a takarmányainkba és szolgáltatásain

Alkalmazott kutatásaink

Sertésekkel kapcsolatos kutatások

A legújabb takarmányozástani eredményeket saját kutatási létesítményeinkben és a gyakorlatban is széleskörűen teszteljük, a gazdasági szempontból érdeklődésre számot tartó megoldásokat pedig vevőinknél is kipróbáljuk. Saját kutatásaink mellett a sertés terméklánc minden területét lefedve partnereinkkel is szorosan együttműködünk. Szakembereink folyamatosan tájékozódnak a legújabb fejlesztésekről, a megszerzett a tudást pedig személyre szabott tanácsadás és takarmányozási megoldások formájában adják át vevőinknek, hogy a sertéságazat legjobban bevált innovációi a mindennapi gyakorlatban is hasznosulhassanak.

Szolgáltatások és tanácsadás

A De Heus tisztában van azzal, hogy minden földrajzi helyszín és minden sertéstelep más és más, ezért a célzott szolgáltatások széles választékát és egy egyedi megközelítést dolgoztuk ki a sertéságazat számára. A helyi ismeretekre és a globális tapasztalatokra alapozva minden egyes vevőnknek integrált tanácsadásból, szolgáltatásokból és termékekből álló komplex csomagot kínálunk. Teljes körű megoldásaink az Ön gazdaságának sikeres működését is garantálják!


Együttműködés a farmon – ez különbözteti meg a De Heust

Helyszíni jelenlétünk révén nap mint nap értékes tudással és meglátásokkal gazdagodunk, melyekkel világszerte több ezer farmot támogatunk.

Helyben biztosított szolgáltatások

Világszerte a gazdálkodók szolgálatában

Vevőink a világ minden táján magabiztosan támaszkodhatnak takarmányozási szakértelmünkre. Merítsen ihletet Ön is a sikertörténetekből! A nyersanyagokra vonatkozó tudásunk és táplálkozás-élettani ismereteink világszerte a gazdálkodók ezreinek munkáját teszik jövedelmezőbbé. Kiterjedt logisztikai hálózatunknak kösz

Itt talál meg minket: