TAKARMÁNYKEVERÉKEK

Optimális takarmányhasznosítás

Kiemelkedő takarmányokkal a kiemelkedő eredményekért

A De Heus minden állat számára speciális, fajra optimalizált takarmánytermékeket kínál, amelyek hatékonyságát sokéves értékelés és tapasztalatok bizonyítják. Takarmányaink gyártását több mint száz éve kezdtük meg Hollandiában. Prémium minőségű termékeink gyártásába mára világszerte számos üzem bekapcsolódott - így minden egyes takarmányreceptünk évtizedes tapasztalatokon és tudáson alapul.

Kiváló alap az állatok tápanyagigényének kielégítéséhez

A De Heus takarmánykeverékek különféle nyersanyagai, így pl. a szója és kukorica, valamint kulcsfontosságú mikro-tápanyagok (például vitaminok és ásványi anyagok) minden szükséges tápanyagot biztosítanak, és teljes mértékben igazodnak az adott állatfaj igényeihez. Termékeink kizárólag a legkiválóbb nyersanyagokból

Tovább a takarmánytípusokhoz

Az előnyökről röviden

Hűséges és elégedett vevőink világszerte több mint 100 éve élvezik a De Heus teljes értékű takarmányok és takarmánykomponensek előnyeit.

Folyamatos fejlődés

Termékeink folyamatosan javuló minőségét kutatási és fejlesztési tevékenységeink

Megbízható teljesítmény

Minőségbiztosítási intézkedéseink garantálják az egyenletesen jó minőségű, megbí

Helyben mérhető hatás

Takarmányaink előnyeit a gazdaságban helyben nyújtott szolgáltatásaink teszik te


Együttműködés a farmon – ez különbözteti meg a De Heust

Helyszíni jelenlétünk révén nap mint nap értékes tudással és meglátásokkal gazdagodunk, melyekkel világszerte több ezer farmot támogatunk.

Helyben biztosított szolgáltatások

Világszerte a gazdálkodók szolgálatában

Vevőink a világ minden táján magabiztosan támaszkodhatnak takarmányozási szakértelmünkre. Merítsen ihletet Ön is a sikertörténetekből! A nyersanyagokra vonatkozó tudásunk és táplálkozás-élettani ismereteink világszerte a gazdálkodók ezreinek munkáját teszik jövedelmezőbbé. Kiterjedt logisztikai hálózatunknak kösz

Itt talál meg minket: