Állatai kiváló egészségi állapotának köszönhetően Daniel több időt tölthet családjával

26 november 2020
-
3 perc

Daniel Koscianski lengyelországi sertéstenyésztő. 2008-ban a szüleitől vette át a gazdaságot, sertéshizlalással foglalkozik: 2000 hízósertést tart. „Mindig szívesen dolgoztam vidéken. Szeretem a munkámat, ezért továbbra is ezt szeretném csinálni.”

Tudásmegosztás a jobb eredményekért

A De Heus ajánlatai vonzóak, tanácsadói pedig kiválóak. Értékesítési tanácsadóm akkor látogat meg, amikor szükségem van rá. Együtt találjuk ki a takarmányreceptúrákat, de elemezzük a problémákat és a jó eredményeket is. Tenyésztőként számomra a stabilitás, a jövedelmezőség és az állatok egészsége a legfontosabb. Nagyra értékelem a képzési programokat, melyek keretében gyakorlati információkat szerezhetek. Az állatok jó egészségi állapotának és a telep stabilitásának köszönhetően több időt tölthetek a családommal” – fogalmaz Daniel.

Daniel Koscianski – sertéstenyésztő

Nézze meg Daniel történetét!

A telep továbbfejlesztése

A kisebbik lányom érdeklődik a gazdaság és az állatok gondozása iránt, gyakran bevonom a tennivalókba. Remélem, hogy apámhoz hasonlóan nekem is lesz utódom. Bízom abban, hogy az egyik lányom átveszi és továbbfejleszti majd a telepet” – teszi hozzá Daniel.